Qui som?

Amb més de 60 anys d'experiència en el sector de la reparació i el manteniment de vehicles, som un referent a Llinars i les seves rodalies

La nostra història comença amb l'avi, en Pere Bassa, qui va establir el negoci familiar . Amb el temps, els fills es va unir al negoci i va contribuir al seu creixement. Finalment, els nets van decidir formar part de l'empresa per continuar amb la tradició familiar i seguir oferint els serveis amb passió i dedicació.

Amb el pas dels anys, hem evolucionat i ens hem adaptat als canvis del mercat. El 2010, vam decidir associar-nos a Bosch Car Service a Llinars, el qual ha ampliat la nostra gamma de serveis per atendre les necessitats de manteniment i reparació de tot tipus de vehicles, des de turismes i 4x4 fins a vehicles industrials lleugers.

La nostra principal prioritat sempre ha estat oferir un servei de qualitat i una atenció personalitzada als nostres clients. Cada vehicle que arriba al nostre taller és tractat amb cura i professionalitat per part del nostre equip altament qualificat. Estem compromesos a mantenir-vos segurs a la carretera i assegurar-nos que el vostre vehicle estigui en les millors condicions possibles.

parquing tallers can bassa