tallerscanbassa@bosh-bcs.com                                                                                                                                 93 732 35 35         

Recàrrega d'aire condicionat

L’equip d’aire condicionat refreda, neteja, fa circular i controla el contingut d’humitat de l’aire a l’interior dels vehicles. En condicions ideals, aconsegueix tot això de manera simultània.

Autodiagnòstic complet del sistema i càrrega de gas de l’aire condicionat desde 70€*

*consultar preu segons model i any.

Quina funció realitza el filtre de pol·len o d’habitacle?
Tal com el seu nom indica, el filtre de pol·len és l’encarregat d’evitar que puguin allotjar-se dins de l’automòbil, sobretot durant l’època primaveral, les molècules de pol·len que tan perjudicials resulten per a persones al·lèrgiques, asmàtics, nens petits o ancians.
Es recomana el canvi del filtre de pol·len en cada manteniment i en intervencions de l’aire condicionat per millorar l’efectivitat i reduir al màxim l’entrada de partícules nocives a l’interior de l’habitacle.

Autodiagnòstic complet del sistema i càrrega de gas de l’aire condicionat+canvi de filtre d’habitacle desde 90€*
*consultar preu segons model i any.

Bateries

Els components electrònics i les innovacions tecnològiques són cada dia més presents en els nostres vehicles, per tant el desgast que pateixen les bateries també és superior.
Una bateria en mal estat, amb menys potencia de la indicada o de mala qualitat a més de tenir una vida més curta, pot provocar un mal funcionament i avaries en els sistemes electrònics, amb el cost econòmic que això suposa.
Per tant és recomanable comprar una bateria de bona qualitat i de la capacitat adequada, només d’aquesta manera la vida útil de la bateria serà mes llarga.
Bateries Bosch i Femsa per turisme motocicleta i industrial.
Màxima qualitat al millor preu Comprovació del sistema de arranc i càrrega gratuït.

© 2019 TALLERS CAN BASSA Todos los derechos reservados
Producido por PA Digital